Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Burgemeester Bentinckstraat 23 - OLST

Burgemeester Bentinckstraat 23

Olst

  • Type: eengezinswoning vrijstaande woning
  • Bouwjaar: 1952
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 374 m2
  • Woon opp. ca.: 87 m2
verkocht

Burgemeester Bentinckstraat 23 te Olst

Vrijstaand wonen aan één van de mooiste straten van Olst!

Nabij het dorpscentrum gelegen karakteristieke vrijstaande jaren ’50 woning met houten garage, oprit voor meerdere auto’s en tuin rondom. Ook de diepe achtertuin biedt optimaal privacy en is perfect op het zuiden gelegen.

De leuke straat waaraan de woning is gelegen kenmerkt zich door zijn ruime en groene opzet. Op loopafstand van de woning zijn de winkels, scholen en het NS station te vinden. De woning zelf beschikt verder over paneeldeuren, openslaande tuindeuren, een fraaie erker en biedt alle kansen om er je eigen (t)huis van te maken!

Indeling

Begane grond:
Entree, hal, trapopgang, kelder en meterkast, toilet met fonteintje, en toegang tot de keuken en woonkamer. Gesloten keuken voorzien van diverse apparatuur zoals een koelkast, vriezer, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser. Vanuit de keuken een doorloop naar de woonkamer en berging/bijkeuken met aansluitingen voor de wasapparatuur, een uitstortgootsteen, opstelplek CV ketel en toegang tot de achtertuin. Ruime woonkamer met erker, openslaande tuindeuren en veel lichtinval door de vele ramen rondom.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste kast, badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet en twee slaapkamers waarvan de slaapkamer aan de achterzijde toegang biedt tot het dakterras.

Tweede verdieping:
Middels vlizo trap bereikbare zolderverdieping.

Bijzonderheden:
- Diepe achtertuin gelegen op het zonnige zuiden;
- Ruime vrijstaande houten garage;
- Oprit geschikt voor meerdere auto’s;
- Verwarming en warm water middels Vaillant cv-ketel (2017);
- Grotendeels dubbel glas;
- Glasvezelinternetaansluiting;
- Buitenzonwering achtergevel;
- Goede ligging nabij diverse voorzieningen.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.