Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Burgemeester Bentinckstraat 8 - OLST

Burgemeester Bentinckstraat 8

Olst

  • Type: eengezinswoning vrijstaande woning
  • Bouwjaar: 1934
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 362 m2
  • Woon opp. ca.: 140 m2
verkocht

Burgemeester Bentinckstraat 8 te Olst

Vrijstaand wonen in een volledig gerenoveerde, uitgebouwde en gemoderniseerde woning? U heeft geluk!

Op één van de mooiste locaties in het dorp Olst is deze karakteristieke vrijstaande jaren '30 woning gelegen. Een vrijstaande woning met eigen oprit, houten garage en tuin die rondom de woning is gesitueerd. Bovendien grenst de achtertuin aan plantsoen De Olsterhof, hetgeen veel rust, ruimte en privacy biedt. De leuke straat waaraan de woning is gelegen kenmerkt zich door zijn ruime en groene opzet. Op loopafstand van de woning zijn de winkels, scholen en het NS station te vinden.

Aan de achterzijde is deze sfeervolle woning over de gehele breedte fors uitgebouwd. Dit heeft geresulteerd in een uitermate riant woonoppervlak van bijna 100 m2 op de begane grond! De karakteristieke kamer en-suite met prachtige glas in lood deuren is in stand gehouden, waardoor een werk-/studeerkamer aan de voorzijde is ontstaan. De moderne woonkeuken is het centrale hart van de woning met aansluitend een bijkeuken en lichte tuingerichte woonkamer met volledig te openen achterpui.

De woning (bouwjaar 1934) is in 2012 / 2014 geheel gerenoveerd en in stijl uitgebouwd waardoor het huis aanzienlijk groter is geworden! Tijdens de verbouwing zijn vloer en dank geïsoleerd en zijn alle raamkozijnen vernieuwd. De woning is geheel gemoderniseerd met behoud van de authentieke elementen zoals paneeldeuren, glas in lood ramen, fraaie en-suite deuren en de erker aan de voorzijde.

Indeling

Begane grond:
Entree, hal met tegelvloer, meterkast, trapopgang, toegang tot de provisiekelder en toilet met fonteintje. Vanuit de hal zijn de werk-/studeerkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning, en de riante woonkeuken te bereiken.

Het centrale hart van de woning is de moderne woonkeuken die is v.v. een in hoek opgestelde keukeninrichting met inbouwapparatuur zoals een Quooker, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. De tuingerichte woonkamer is gelegen in de ruime uitbouw aan de achterzijde. De achterpui is bij zonnig weer volledig te openen waardoor de woonkamer naadloos overloopt in de achtertuin.

Tot slot de bijkeuken, eveneens vanuit de keuken te bereiken, is voorzien van praktische verhoging waarop de wasmachine en droger geplaatst kunnen worden. Tevens is er een keukenblok geplaatst en is de Remeha cv ketel hier in een kast opgesteld. De bijkeuken biedt toegang tot de eigen oprit en achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste kast en toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. De master bedroom is aan de achterzijde gesitueerd en biedt vrij uitzicht op het plantsoen. Vanuit de middelste slaapkamer is middels een vlizotrap de zolder te bereiken. Modern uitgevoerde badkamer voorzien van vloerverwarming, ruime inloopdouche, wastafelmeubel, zwevend closet en luxe bubbelbad. De gehele verdieping is verhoogd waardoor een zeer ruime eerste verdieping is ontstaan.

Tweede verdieping:
Middels vlizo trap bereikbare zolderverdieping.

Bijzonderheden:

- Volledig gerenoveerd, uitgebouwd en gemoderniseerd in 2012 / 2014;
- Diepe achtertuin met vrij luxe veranda v.v. elektra en vrij zicht op plantsoen;
- Ruime vrijstaande houten garage v.v. elektra;
- Eigen oprit geschikt (straatklinkers) voor meerdere auto’s;
- Woning grotendeels voorzien van hoogwaardige PVC vloeren (2018);
- Verwarming en warm water middels Remeha cv-ketel (2014);
- Begane grond beschikt grotendeels over vloerverwarming (2013);
- Nagenoeg volledig dubbel glas (2012) m.u.v. het glas in lood;
- Muurisolatie van het nieuwe gedeelte: keuken, badkamer en uitbouw.
- Volledige vloer- en dakisolatie;
- Glasvezelaansluiting en diverse UTP-punten in woning aanwezig;
- Alle elektra bedrading vernieuwd, groepenkast gemoderniseerd en uitgebreid;
- Aardgas aansluiting in de woonkamer voor mogelijke (open) gashaard;
- Uitstekende ligging nabij diverse voorzieningen.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.