Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Dahliastraat 21 - OLST

Dahliastraat 21

Olst

  • Type: eengezinswoning tussenwoning
  • Bouwjaar: 1961
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 184 m2
  • Woon opp. ca.: 96 m2
verkocht

Dahliastraat 21 te Olst

Op een mooie en rustige locatie aan de rand van het dorp Boskamp (Olst) gelegen tussenwoning. In 2019 hebben de huidige eigenaren een dakkapel en vaste trap geplaatst waardoor een ruime zolder is ontstaan. Aan de achterzijde is de riante en fraai aangelegde tuin met stenen berging en een tuinhuisje gelegen.

Indeling

Begane grond: entree, hal met trapopgang, provisiekelder, meterkast en toiletruimte met zwevend closet en fonteintje. Lichte woonkamer met houtkachel en een deur naar de achtertuin. Dichte keuken die is voorzien van inbouwapparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en vaatwasser. Ook vanuit de keuken zijn de achtertuin en de berging te bereiken.

Eerste verdieping: de eerste en tweede verdieping zijn in zijn geheel een halve meter breder. Dit komt omdat de verdiepingen doorlopen boven het gangpad om bij de achtertuin te komen. Vanaf de overloop toegang tot de 3 slaapkamers waarvan 2 met een vaste kast. Badkamer met douchehoek, wastafel en handdoek radiator. Middels een vaste trap is de zolder te bereiken.

Tweede verdieping: de zolder is ruim dankzij de recent geplaatst dakkapel (2019). Wat hier verder opvalt is het schoon metselwerk wat deze verdieping extra sfeer geeft! Aan bergruimte is ook gedacht; achter de knieschotten is voldoende ruimte aanwezig en in de vaste kast is de Nefit CV-ketel (2009) opgesteld.

Tuin

De fraai aangelegde achtertuin is gelegen op het zonnige westen en beschikt over een achterom. De tuin is verrassend diep en heeft zodoende diverse zitjes om lekker van het buitenleven te genieten. Bergruimte voor tuinmeubilair en de fietsen is er volop dankzij het houten tuinhuisje en de stenen berging. In de berging is elektra en water aanwezig voor het plaatsen van de wasmachine.

Bijzonderheden:

- Riante achtertuin met achterom, gelegen op het westen;
- Liefst 4 slaapkamers aanwezig;
- Schilderwerk in 2020 uitgevoerd;
- Vaste trap naar zolder en extra woonruimte dankzij dakkapel;
- Grotendeels dubbel glas, dak isolatie, definitief energielabel D;
- Supermarkten, diverse sportvoorzieningen en NS station Olst op fietsafstand.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.