Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Hendrik Droststraat 25 A - OLST

Hendrik Droststraat 25 A

Olst

  • Bouwjaar: 1960
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Woon opp. ca.: 73 m2
verkocht

Hendrik Droststraat 25 A te Olst

Op zoek naar een instapklaar appartement in het centrum van Olst, nabij alle voorzieningen en de IJssel? Zoek dan niet verder! Wij mogen dit appartement, met een eigen balkon en berging op de begane grond, te koop aanbieden.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van het complex 'Bijdetijds' dat is gelegen in hartje centrum Olst en in 2022 prachtig verbouwd en gemoderniseerd is. Het resultaat: drie fantastische appartementen!

Deze woning heeft een eigen website. Kijk voor meer informatie op hendrikdroststraat25a.nl

Aan de binnenzijde is het appartement smaakvol en modern afgewerkt en voorzien van een moderne keuken, luxe sanitair en tegelwerk in de badkamer en het toilet. Alle wanden en plafonds zijn sausklaar opgeleverd. De vloeren zijn voorzien van nieuwe PVC vloeren (merk Therdex). Het appartement heeft een eigen c.v.-installatie bestaande uit een Remeha HR combiketel (2022) gecombineerd met radiatoren in de verschillende vertrekken en vloerverwarming in de badkamer. Het appartement beschikt over 6 zonnepanelen die op het dak van het complex geïnstalleerd zijn.

Indeling

Begane grond: Centrale hal met meterkasten, trappenhuis en toegang tot het appartement.

Appartement: Entree, hal, toilet met zwevend closet en fonteintje. Badkamer voorzien van tegelwerk tot aan het plafond, luxe wastafelmeubel met daarboven een spiegel met ingebouwde verlichting en een inloopdouche. Twee slaapkamers aan de achterzijde van het complex.

De woonkamer en keuken zijn aan de voorzijde van het appartement gelegen. Hoge raampartijen zorgen voor een mooie lichtinval. De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits inductie kookplaat, recirculatie afzuigkap met koolstoffilter, koelkast met vriesvak en een vaatwasser. Een berging met opstelplek voor de c.v.-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droger. Vanuit de woonkamer is het balkon te bereiken.

Bijzonderheden

- Aanvaarding kan op korte termijn;
- Beschikking over een eigen berging v.v. elektra;
- Gratis parkeren voor de deur/nabije omgeving;
- Winkels, supermarkten en NS station op loopafstand;
- Verwarming en warm water middels Remeha CV-ketel (2022);
- Dak- en muur isolatie, dubbel glas en 6 zonnepanelen;
- Moderne keuken en luxe sanitair (2022);
- Definitief energielabel A;
- VvE in oprichting, geschatte maandelijkse VvE bijdrage is €90,-.

Interesse in dit appartement? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.