Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Knoppertlaan 20 - OLST

Knoppertlaan 20

Olst

  • Type: eengezinswoning geschakelde twee onder een kapwoning
  • Bouwjaar: 2002
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 213 m2
  • Woon opp. ca.: 115 m2
verkocht

Knoppertlaan 20 te Olst

Aangename geschakelde twee-onder-één kap woning met riante garage en oprit voor de eigen auto!

Deze in het oog springende twee-onder-één kap woning ligt in het dorp Boskamp, te midden van een fraaie landelijke omgeving met op fietsafstand de voorzieningen van het dorp Olst zoals supermarkten en een NS station. Boskamp is een gemoedelijk plaatsje met twee basisscholen die op loopafstand van de woning zijn gelegen, een jaarlijks terugkerend zomerfestival en volop sportvoorzieningen zoals voetbal- en handbalclub SC Overwetering, tennisvereniging Ter Spille en diverse mountainbike routes.

De woning zelf heeft een brede achtertuin met ideale zonligging op het zuiden en biedt voldoende privacy dankzij de gunstige ligging t.o.v. de achter gelegen woningen. Het betreft een rustige woonomgeving onder andere vanwege de doodlopende straat waaraan de woning is gelegen. Een pleintje met baskets, voetbaldoeltjes, tafeltennistafel en speeltuin zijn direct om de hoek te vinden, een fijne plek voor de kinderen om op te groeien.

Indeling

Begane grond:

Entree, hal, toilet met fonteintje, meterkast en trapopgang. Vanuit de hal toegang tot de diepe garage met aan de achterzijde een berging. De garage is voorzien van elektra en verwarmingen dient tevens als achterom voor de achtertuin. De woonkamer en keuken zijn eveneens vanuit de hal te bereiken.

De half open keuken is gesitueerd aan de voorzijde en kijkt uit over de autoluwe straat. Deze in hoek opgestelde keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi oven en koelkast. Aan de achterzijde is de woonkamer gelegen die middels de openslaande tuindeuren direct toegang biedt tot de achtertuin.

Eerste verdieping:

Overloop van waar 3 ruime slaapkamers en een badkamer te bereiken zijn. De badkamer is voorzien van een ruime douche, dubbele wastafel en een 2e toilet. Middels een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken.

Tweede verdieping:

Overloop, berging met hierin de aansluiting voor de wasmachine en opstelplek van de Nefit cv ketel (2003) en AGPO zonneboiler. Tot slot nog een vierde ruime slaapkamer met veel bergruimte achter het knieschot.

Bijzonderheden:

- Schilderwerk buitenzijde uitgevoerd in 2014;
- Achtertuin op het zuiden gelegen, voldoende privacy en v.v. achterom via garage;
- Volledig geïsoleerde woning, definitief energielabel A;
- Warm water via Nefit cv ketel en AGPO zonneboiler met bijbehorende collector;
- Elektrisch zonnescherm achterzijde;
- Glasvezelaansluiting aanwezig.

Kortom, een complete gezinswoning in een prettige woonomgeving!

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.