Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Marga Klompelaan 3 - OLST

Marga Klompelaan 3

Olst

  • Type: eengezinswoning vrijstaande woning
  • Bouwjaar: 1992
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 454 m2
  • Woon opp. ca.: 117 m2
verkocht

Marga Klompelaan 3 te Olst

Moderne vrijstaande woning gelegen op een riante kavel van 454 m2 met eigen oprit en uitgebouwde vrijstaand stenen garage.

De woning wordt omgeven door een fraai aangelegde tuin met veel privacy, diverse zonneterrassen, een riante veranda en ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De woning is aan de binnen- en buitenzijde uitstekend onderhouden en is op een hoogwaardig niveau afgewerkt.

Deze woning heeft een eigen website. Kijk voor meer informatie op margaklompelaan3.nl

Indeling

Begane grond: entree, hal met trapopgang naar de verdieping, meterkast, luxe toilet en toegang tot woonkamer en eetkeuken. Ruime lichte woonkamer met grote raampartijen, PVC vloer (2020) en schuifpui naar de tuin. Door de grote ramen wordt buiten als het ware naar binnen gehaald.
Moderne eetkeuken voorzien van een eethoek en diverse Siemens inbouwapparatuur, zoals een 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap geïntegreerd in het plafond, vaatwasser, combi oven en riante koelkast. Deur naar de tuin en toegang tot de bijkeuken, met aansluitingen voor wasmachine en wasdroger. Hier bevindt zich ook de CV-installatie (Remeha, 2020).

Eerste verdieping: ruime overloop, nette badkamer (2011) met inloopdouche, zwevend toilet en fraai wastafelmeubel met kastruimte. In totaal zijn op deze verdieping 4 slaapkamers aanwezig, waarvan er één toegang biedt tot het balkon. Vanaf de overloop is middels een vlizotrap de bergzolder te bereiken.

Tuin

Fraai aangelegde tuin rondom met vijver, gazon en meerdere terrassen. Aan de rechterzijde van de woning een ruime oprit die plaats biedt voor meerdere auto's. Vanaf de oprit is de vrijstaande stenen garage en achtertuin te bereiken. De garage beschikt over water, elektra en een vliering en is aan de achterzijde uitgebouwd waardoor een extra berging is ontstaan waar nog extra tuingereedschap kan worden geplaatst. Onder de aangebouwde veranda is het heerlijk vertoeven tijdens de wat frissere (na)zomeravonden.

Omgeving

Olst ligt aan de rivier de IJssel op circa 8 km van Deventer en op circa 25 km van Zwolle. Het is een zelfvoorzienend dorp met een vernieuwd centrum en NS-station. Deze voorzieningen, waaronder het Kulturhus, supermarkten, bakker, bibliotheek, basisscholen en sportverenigingen bevinden zich op loop- en fietsafstand van de woning. Middelbare scholen bevinden zich op fietsafstand in zowel Wijhe als Deventer. Tevens zijn de snelwegen A28, A50 en de A1 snel bereikbaar.

Bijzonderheden

- Keuken, badkamer en toilet vernieuwd in 2011;
- Eigen oprit met vrijstaande garage, uitgebouwd in 2001;
- Definitief energielabel A, woning volledig geïsoleerd;
- PVC vloer woonkamer in 2020 gelegd;
- Verwarming en warm water middels Remeha cv-ketel (2020);
- Op loopafstand van supermarkt en NS station.

Aanvaarding: in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.