Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Olsterkampweg 2 - OLST

Olsterkampweg 2

Olst

  • Type: eengezinswoning hoekwoning
  • Bouwjaar: 2014
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 232 m2
  • Woon opp. ca.: 122 m2
verkocht

Olsterkampweg 2 te Olst

Moderne, uitgebouwde en instapklare hoekwoning met zonnige achtertuin!

Deze hoogwaardig afgewerkte en energiezuinige hoekwoning met eigen oprit is gelegen in een rustige woonomgeving. Een woning die perfect kan concurreren met een nieuwbouwwoning maar al wel van alle gemakken is voorzien en waar je bij wijze van spreken direct in kan!

Aan de voorzijde is er vrij uitzicht, ook is hier volop openbare parkeerplek. De huidige eigenaren hebben er tijdens de bouw voor gekozen om de woning aan de achterzijde over de gehele breedte uit te bouwen. Dankzij de hoekligging van de woning is er ondanks de uitbouw nog steeds een ruime tuin aanwezig, die is gesitueerd op het zonnige zuiden en beschikt over een achterom.

Wat verder opvalt is de vrije ligging aan het begin van de straat, zowel aan de voorzijde als rechterzijde geen directe buren!

Indeling

Begane grond:

Entree, hal met meterkast en modern toilet met fonteintje. Aan de voorzijde is de moderne half open keuken gesitueerd die is voorzien van diverse Siemens inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, combi-oven, 5-pits gaskookplaat en afzuigkap.

De woonkamer is gelegen aan de achterzijde en heeft dubbele openslaande deuren naar de tuin. In de zijgevel is een extra deur aanwezig die is geplaatst tijdens de bouw, met het oog op een in de toekomst te realiseren inpandig bereikbare garage. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping:

Vanaf de overloop zijn drie slaapkamers te bereiken evenals de badkamer. De modern afgewerkte badkamer is voorzien van een ligbad, 2e toilet, wastafelmeubel, wandkast en inloopdouche. Via een vaste trap is de tweede verdieping toegankelijk.

Tweede verdieping:

Een ruime en open zolder met volop bergruimte achter de knieschotten en tevens de opstelplek van de Intergas HR CV ketel (2014). Ook zijn hier de aansluitingen aanwezig voor de wasmachine en droger. De zolder beschikt over een Velux dakraam en een raam in de zijgevel voor extra daglicht op deze verdieping. Op deze verdieping is eenvoudig een vierde slaapkamer te realiseren.

Tuin:

De verzorgde en geheel af te sluiten achtertuin is te bereiken via de woning als ook de achterom, gelegen op het zonnige zuiden en beschikt over een ruime houten berging met aangebouwde houten veranda. De berging en veranda zijn voorzien van elektra aansluitingen en verlichting.

Bijzonderheden:

- Energiezuinige woning v.v. 4 zonnepanelen (1148 kWh opbrengst in 2018);
- CV ketel beschikt over een klokthermostaat met weersafhankelijke regeling;
- Volledig geïsoleerde woning, begane grond vloer extra geïsoleerd;
- Alle kozijnen zijn uitgevoerd in hoogwaardig kunststof (Aarnink);
- Ingebouwde spotjes luifel boven voordeur;
- Begane grond vloer voorzien van PVC afwerking en hoge plinten;
- Alle wanden zijn afgewerkt met strak stucwerk;
- Velux dakramen v.v. dubbele verduisteringsgordijnen met horren;
- Achtertuin gelegen op het zuiden met houten veranda en schuur.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.