Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Roodborst 2 - OLST

Roodborst 2

Olst

  • Type: herenhuis vrijstaande woning
  • Bouwjaar: 2016
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 328 m2
  • Woon opp. ca.: 134 m2
verkocht

Roodborst 2 te Olst

In het mooiste deel van de populaire nieuwbouwwijk "Zonnekamp Oost" ligt deze royale vrijstaande en energiezuinige woning. Dit herenhuis, gebouwd in 2016, is perfect ingedeeld met een royale leefruimte, moderne keuken, riante slaapkamers en compleet uitgevoerde badkamer! Zeker een kijkje waard…

Deze onderhoudsvriendelijke en ruime woning beschikt over een sfeervolle woonkamer waar wonen, eten, leven en relaxen met elkaar gecombineerd kunnen worden. De keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling met zicht op de tuin en voorzien van diverse inbouwapparatuur en voldoende bergruimte in de grote kastenwand. Er zijn op de eerste verdieping twee mooie slaapkamers, een walk-in closet en een luxe badkamer aanwezig. Op de tweede verdieping is nog een derde (slaap)kamer te realiseren.

In de groene tuin is een praktische berging met veranda aanwezig, om zo volop van het buitenleven te genieten in elk jaargetijde. Dit woonhuis is gelegen aan een rustig, doodlopend hofje met veel privacy en ruimte om u heen. Het uitzicht op het Slingerrijk in combinatie met een wadi vanuit de woning is uniek voor de wijk!

Supermarkten, winkels, scholen en sportvoorzieningen vindt u op loop- en fietsafstand evenals het NS station. Het dorp Olst is perfect gelegen tussen de Hanzesteden Deventer en Zwolle die middels de N337 goed te bereiken zijn.

Alles bij elkaar een verrassend huis, speels ingedeeld en bovendien gelegen op de perfecte locatie!

Begane grond:

Entree, ruime hal, meterkast, modern toilet met fonteintje en trapopgang. Prachtige lichte woonkamer voorzien van grote ramen en daardoor veel lichtinval en vrij uitzicht op het naast gelegen park. Moderne open woonkeuken met diverse Siemens inbouwapparatuur zoals een 5-pits inductiekookplaat met afzuigkap, vaatwasser en vaste kastenwand die is uitgevoerd met een stoomoven, combi-magnetron en koelkast. Centraal geplaatst een sfeervolle gashaard. Dubbele openslaande tuindeuren zorgen voor een directe verbinding met de tuin.

De gehele begane grond hoofdgebouw heeft vloerverwarming en is voorzien van een onderhoudsvriendelijke pvc-vloer. De wanden zijn gestuct en afgewerkt met hoge plinten. De binnendeuren zijn stomp uitgevoerd.

De aangebouwde en volledig geïsoleerde stenen garage is vanuit de keuken te bereiken en voorzien van dubbele openslaande deuren aan de voorzijde en een deur aan de achterzijde richting de tuin. Verder is er in de garage een grote kastenwand gerealiseerd in de garage en een uitstortgootsteen met warm en koud water.

Eerste verdieping:

Overloop, walk-in closet, ruime ouderslaapkamer aan de voorzijde die is voorzien van vaste kastenwand. Fraaie badkamer uitgevoerd met ligbad, wand opbergmeubelen, inloopdouche, dubbele wastafels en tweede toilet. Aan de achterzijde een tweede slaapkamer. Deze verdieping is voorzien van een mooie laminaat vloer.

Tweede verdieping:

Vaste trap naar de ruime zolder met aansluiting van de wasmachine en droger en opstelplek voor de Intergas cv ketel. Een volwaardige verdieping, ideaal voor realisatie van een derde slaapkamer, combinatie van wonen en werken, logeerkamer, atelier, wat u maar wenst.

Tuin:

Een nette voortuin met gedeeltelijk gras, mooie bomen en parkeren op eigen terrein. Via de zijtuin is de ruime en gezellige achtertuin bereikbaar. Er is een terras voor de tuinset of loungeset en een grasveld. Er is een houten veranda met berging en volop privacy. Een fijne plek om buiten te genieten!

Bijzonderheden:

- Volledig voorzien van kunststof kozijnen;
- Elektrisch bedienbare screens (Somfy) op de begane grond;
- Riante oprit met ruimte voor twee auto's;
- Inpandig bereikbare garage/berging met gootsteen en vaste kastenwand;
- Vrij uitzicht op naast gelegen park;
- Rustige ligging aan groen hofje en autoluwe straat;
- Energiezuinig dankzij uitstekende isolatie en 8 zonnepanelen;
- Energielabel A;
- Perfect onderhouden en jonge (2016) vrijstaande woning.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.