Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Vijverhof 9 - OLST

Vijverhof 9

Olst

  • Type: eengezinswoning hoekwoning
  • Bouwjaar: 1985
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 198 m2
  • Woon opp. ca.: 115 m2
verkocht

Vijverhof 9 te Olst

In een rustige en kindvriendelijke woonomgeving gelegen riant uitgebouwde hoekwoning met eigen oprit. De ligging is perfect! Kinderboerderij de Vijverhof grenst nagenoeg aan de eigen achtertuin terwijl de IJssel met zijn prachtige uiterwaarden, winkels, basisscholen en het NS station eveneens op korte afstand van de woning zijn gesitueerd.

De woning is verrassend ruim dankzij de uitbouw die in 2007 geplaatst is. Ook op beide verdiepingen is extra ruimte ontstaan dankzij de dakkapellen die door de jaren heen geplaatst zijn. Om het nog aantrekkelijker te maken: deze zijn uitgevoerd in kunststof, dat betekent dus vrijwel geen onderhoud!

Deze woning heeft een eigen website. Kijk voor meer informatie op vijverhof9.nl

Indeling van de woning:
Entree, hal met meterkast, toilet met zwevend closet en fonteintje en trapopgang naar de verdieping. Tuingerichte woonkamer met schuifpui naar de achtertuin en aan de voorzijde een riante eethoek. De half open keuken is in 2007 geplaatst ten tijde van de uitbouw en uitgevoerd in een hoekopstelling. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser (2021), koelkast, combi-oven, 5-pits gaskookplaat en afzuigschouw en de vloer is voorzien van vloerverwarming. Vanuit de keuken is de bijkeuken te bereiken die beschikt over aansluitingen voor de wasmachine en droger en deuren naar de tuin en veranda.

Eerste verdieping:
Overloop, moderne badkamer (2020) voorzien van inloopdouche, dubbel wastafelmeubel en toilet met hangend closet en retourleidingen in de vloer die voor een aangenamere vloertemperatuur zorgen. Op deze verdieping zijn 3 slaapkamers aanwezig waarvan de slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een dakkapel. De 2 slaapkamers aan de achterzijde beschikken over grote Velux dakramen (2012).

Tweede verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zolder met diverse opbergmogelijkheden, dakkapel en opstelplaats wasapparatuur en Remeha Avanta cv-ketel (2016). Tevens is hier een 4e slaapkamer aanwezig met vrij uitzicht op de Vijverhof!

Tuin:
De achtertuin met achterom is gelegen op het noordwesten en grenst aan kinderboerderij de Vijverhof. In de tuin zijn een veranda en vrijstaand houten berging aanwezig. Het achterste deel van de tuin, een strook van ci. 3 meter diep en 7,5 meter breed, betreft gemeentegrond. De aanwezige houten berging in de achtertuin staat op die gemeentegrond.

Bijzonderheden:
- Veel leefruimte op de begane grond dankzij uitbouw begane grond;
- Dakkapel aan de voorzijde (1e verdieping) en achterzijde (2e verdieping);
- Prachtige ligging in groene woonomgeving, achtertuin grenst aan kinderboerderij de Vijverhof;
- Vrijstaande houten berging achterin de tuin, voorzijde een aangebouwde houten berging;
- Strook grond achterin de tuin betreft gemeentegrond;
- Remeha Avanta cv-ketel (2016), vloerverwarming keuken en retourleiding in vloer badkamer;
- Woning v.v. dak-, muur- en vloerisolatie en geheel dubbel glas (definitief energielabel C);
- Voorkeur overdracht woning: medio december 2022.


Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.