Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
de Ganzeboom 206 - SCHALKHAAR

de Ganzeboom 206

Schalkhaar

  • Type: eengezinswoning tussenwoning
  • Bouwjaar: 1980
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 154 m2
  • Woon opp. ca.: 144 m2
verkocht

de Ganzeboom 206 te Schalkhaar

Riant uitgebouwde tussenwoning in het gezellige dorp Schalkhaar!

Door de jaren heen is deze prettige woning uitstekend onderhouden en uitgebouwd. Aan de achterzijde is de woonkamer vergroot middels een uitbouw en de zolder is uitgebreid middels een dakkapel over de gehele lengte. Het onderhoud aan de woning hebben de eigenaren weten te reduceren dankzij het aanbrengen van kunststof gevels, uitgevoerd in rabat delen, en ook de kozijnen zijn grotendeels vervangen door kunststof kozijnen.

Deze zeer ruime woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonomgeving, met voor de deur een hofje voorzien van speelvoorzieningen. Ook voor de auto is voldoende parkeerruimte aanwezig. Schalkhaar heeft tal van voorzieningen zoals winkels, supermarkten, basisscholen, sportclubs en openbaar vervoer. Ook is de binnenstad van Deventer snel te bereiken met de auto of fiets.

Indeling

Begane grond: Entree, hal met toegang tot het toilet met fonteintje, meterkast, trap-/bergkast en trapopgang naar de verdieping. Aan de voorzijde is de keuken gesitueerd die is uitgevoerd in een hoekopstelling. Diverse inbouwapparatuur is hier aanwezig zoals een koelkast, combi-magnetron, 5-pits Atag gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser.
De riante woonkamer is aan de tuinzijde gesitueerd in 2008 uitgebouwd en voorzien van Solartubes voor extra daglicht. Tot slot nog de bijkeuken die beschikt over aansluitingen voor de wasmachine en droger en toegang biedt tot een provisiekelder en de achtertuin.

Eerste verdieping: Overloop met toegang tot drie ruime slaapkamers en de badkamer. de badkamer beschikt over een dubbele wastafel, ligbad, toilet, douche en design radiator. Middels een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken.

Tweede verdieping: Overloop met fonteintje en lichtkoepel voor extra daglicht, een bergruimte met opstelplek voor de Remeha cv ketel (2009) en hobbykamer aan de voorzijde. Aan de achterzijde is op deze verdieping nog een ruime vierde slaapkamer aanwezig. Dankzij de dakkapel die hier is geplaatst over de gehele lengte is een ruime verdieping ontstaan.

Tuin

De achtertuin is gesitueerd op het oosten en beschikt over een carport voor de auto, stenen berging en achterom.

Bijzonderheden

- Uitbouw woonkamer in 2008;
- Dakkapel zolder over de gehele lengte geplaatst;
- Kunststof gevelbekleding en grotendeels kunststof kozijnen;
- Schilderwerk voorzijde woning in 2018 uitgevoerd, schuur in 2020;
- Verwarming en warm water middels Remeha cv ketel (2009);
- Dak- en muurisolatie en volledig voorzien van dubbel glas;
- Gelegen aan hofje met speelvoorzieningen en voldoende parkeergelegenheid.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.