Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Rijksstraatweg 161 - TWELLO

Rijksstraatweg 161

Twello

  • Type: eengezinswoning halfvrijstaande woning
  • Bouwjaar: 1915
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 500 m2
  • Woon opp. ca.: 178 m2
verkocht

Rijksstraatweg 161 te Twello

Aan de rand van het dorp Twello nabij het ‘Landgoed Bruggenbosch’ en op loopafstand van het centrum gelegen, verrassend ruime en karakteristieke half vrijstaande woning (bouwjaar 1915) met fraai aangelegde tuin en oprit met parkeergelegenheid op eigen terrein.

Deze bijzondere woning, die in vroegere tijden in gebruik was als smederij, kenmerkt zich naast de enorme hoeveelheid ruimte ook door de authentieke details zoals de paneeldeuren, hoge plafonds, fraaie tegelvloer, traploper en de dubbele schouw in de woonkamer. Dit huis is ideaal voor grote gezinnen of biedt de mogelijkheid voor kantoor-/ praktijkruimte aan huis.

Indeling

Begane grond: Entree, karakteristieke hal met trapopgang en toegang tot de ruime woonkamer met zitgedeelte en aparte eetkamer met een fraai uitzicht. De dubbele schouw biedt de mogelijkheid voor het plaatsen van sfeerkachels.
Aangrenzend een slaapkamer (ook prima geschikt als speel-/werkkamer) met aangrenzend een extra badkamer voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel en kastruimte.

Secundaire hal met kastenwand en eveneens toegang tot de badkamer, een royale kelder (deels op stahoogte, circa 1.85 meter), een toilet en de tuingerichte woonkeuken voorzien van inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat (2018), vaatwasser (2020), afzuigkap, koelkast (2017) en een combi-oven, tevens beschikt de keuken over een bergkast met aansluiting voor wasmachine en droger.

Eerste verdieping: Overloop met riante vaste kasten en een separate bergkast, drie slaapkamers waarvan de royale ouderslaapkamer beschikt over een vaste kastenwand. Moderne tweede badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel, toilet en ingebouwde radio inclusief speakers. Vanaf de overloop is tot slot nog het ruime dakterras te bereiken.

Bijzonderheden

- Veel bergruimte dankzij ruime kelder en aangebouwde berging;
- De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
- Verwarming en warm water middels een Remeha CV-ketel uit 2009;
- Platte dak vervangen in 2017 (garantie t/m 2027), loodwerk van keukendak en het dakterras rondom in augustus 2021 vervangen;
- Berging is voorzien van 2 krachtstroomgroepen;
- Uitstekende ligging nabij buitengebied, NS Station Twello, winkels en recreatiegebied Bussloo;
- Riante en fraai aangelegde tuin gelegen op het zonnige zuiden.

Aanvaarding: in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.